2008-07-08
 17:38:55

So you think you can dance, IKVÄLL



Ikväll 21:55 , kanal 5
Jakten på USA:s bästa dansare fortsätter även i år. Dansare från olika områden som till exempel ballett, jive, salsa och hiphop satsar allt för att imponera på domarna och vinna.

De lyckliga dansare som överlever de tuffa uttagningarna får träna med branschens toppkoreografer. De kommer dansa livet ur sig för att lära sig de svåra rörelserna och imponera på koreograferna. Till slut finns bara en vinnare.


I denna fjärde säsong av det populära dansprogrammet har unga amerikanska dansare än en gång satsat allt för att ta sig vidare från auditions. I första avsnittet besöker vi audition i Los Angeles där osedda talanger slåss om en plats på slutaudition i Las Vegas. De har bara en minut på sig att bevisa för juryn att de är värda en plats i tävlingen.


I juryn sitter som vanligt Mary Murphy och Nigel Lythgoe. Mia Michaels gästar juryn i premiären och Cat Deeley är programledare.


Originaltitel: So You Think You Can Dance.

Se alla avsnitt, auditionklipp och läs artiklar om So You Think You Can Dance - Scandinavia som visades på Kanal 5 tidigare i år. Till sajten »


Sanna Grynfeldt

cP TELEFONIST,....



PUBLICERAT: 2008-07-08, 17:56:05 | URL: http://xfashion.blogg.se/
Jennyh

Aa jag har Nikon d40 ja. :) Megapixlar spelar egentligen inte så stor roll, det är kamerans andra egenskaper som är viktigast. Färgåtergivelse och så. Jag tycker den ger sjukt mycket bättre färg i bilderna än mot Canon motsvarande pris..



PUBLICERAT: 2008-07-08, 19:41:36 | URL: http://missjennyh.blogg.se/
HannahSthlm

Ha en fin kväll då:)!



PUBLICERAT: 2008-07-08, 20:45:51 | URL: http://hannahsthlm.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: