2008-08-21
 23:21:54

Hemma från Hälsö

Hejsan!

Nu är jag hemma. Vi (klassen) har varit på ett läger i Hälsö som ligger vid Göteborgs skärgård. Man måste ta spårvagn, buss, båt och buss igen för att komma till den stugan vi var i. Vi var där från tisdagen tills idag, så alltså en övernatning.

När vi kom dit lade vi in våra väskor i huset och sedan åt våran matsäck ute i solen. Sedan tog vi en massa fina bilder som kommer att visas här på bloggen, alla bilder kommer inte med fär att vi tog väldgt många. Mot kvällen kollade vi på filmen Step up 1, den var bra men jag har sett den ganska många gånger så jag skulle hellre velat ha se en annan film. Och jag hade ont i huvudet från eftermiddagen till hela dagen/kvällen ut. Jobbigt. När filmen var slut gick vi ut till dom andra och hade de skönt fas det var kalt & vi såg en jätte stor spindel, hatar spindlar. Vi somnade vid 2 tiden.

Jag vaknade runt 9 av att vi skulle upp och äta frukost. När vi hade käkat spelade vi ett spel om faktiskt var roligt. Man skulle ta upp ett kort och man skulle beskriva det ordet som stog på kortet, ex om det stog äpple då kanske man säger en rund grön frukt och då ska de andra spelarna gissa vad det är för något. Och detta går på tid så det var skoj och detta spelade vi oxå på tisdagen. Men sedan gjorde vi inte så mkt mer, vi åt innan vi stack hem.

Bilder från Hälsö;


Emma

(svar)

Okej, nice blev den :P

Nu sitter jag och ska äta frukost.

haha, den filmen är skön.

Kram



PUBLICERAT: 2008-08-22, 09:23:03 | URL: http://emmajjs.blogg.se/
Anonym

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1458


melissa

sv; hihi ok ok (;



PUBLICERAT: 2008-08-22, 18:01:41 | URL: http://melissao.blogg.se/
Emma

(svar)

Okej, den du fixat nu var ochså fin :)

Nu kom jag precis hem ifrån praoplats letande. Vad gör du själv ? Kram.



PUBLICERAT: 2008-08-22, 18:47:28 | URL: http://emmajjs.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: